Θρίλερ με το μονοκινητήριο αεροσκάφος που χάθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Θήβα στη Δράμα

Με drone ψάχνουν τον 62χρονο πιλότο

Άκαρπες μέχρι στιγμής έχουν αποδεχτεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του μονοκινητήριου αεροσκάφους και του πιλότου του.Δεν έχει τελειωμό το θρίλερ με το εξαφανισμένο μονοκινητήριο αεροσκάφος και τον 62χρονο πιλότο του, τα ίχνη του οποίου χάθηκε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Θήβα στη Δράμα.

ο τελευταίο στίγμα του μικρού αεροπλάνου ήταν κοντά στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας, οπότε και ο πιλότος είχε επικοινωνία με φίλο του.

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση της Πυροσβεστικής, οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Θεσσαλίας, με τη συνδρομή 19 πυροσβεστών με εννέα οχήματα, drone και εθελοντών.

Ο 62χρονος από τη Δράμα είχε πετάξει με το μονοκινητήριό του μέχρι τη Θήβα για να μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο.

Ωστόσο, στην επιστροφή το αεροσκάφος του εξαφανίστηκε, με την κόρη του να απευθύνει αγωνιώδη έκκληση για βοήθεια μέσω Facebook.

Καταλυτική είναι η μαρτυρία κατοίκου στο χωριό Σκήτη του Δήμου Αγιάς της Λάριας, η οποία δήλωσε ότι είδε ένα αεροσκάφος που μοιάζει με αυτό που πιλόταρε ο 62χρονος.
Η γυναίκα ανέφερε σε τοπικό μέσο ότι είδε ένα μικρό αεροσκάφος να πετάει πολύ χαμηλά, το οποίο μάλιστα έκανε έντονο θόρυβο.
«Φοβηθήκαμε με τον σύζυγό μου μην πέσει. Τελικά χάθηκε πετώντας χαμηλά πίσω από το Μαυροβούνι, όπως λέγεται εδώ το βουνό» συμπληρώνει στο τέλος.

Σχετικά